Haarlem,
29
juni
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe podcastserie met alumni master Leren en Innoveren

In een nieuwe podcastserie gaan we in gesprek met oud-studenten van de master Leren en Innoveren over hun werk en de rol die de master daarin speelt. De oud-studenten zijn stuk voor stuk innovators en wij zijn trots op de bijdrage die zij leveren aan de essentiële vernieuwing van het onderwijs.

De podcastserie is tot stand gekomen in samenwerking met De Lichtjagers en journalist Lenny Tamerus. In de eerste aflevering spreekt Lenny met Irene van der Spoel. Irene is docent Engels en onderwijsinnovator digitale tools bij Hogeschool Utrecht. Ze vertelt onder andere hoe zij digitale leermiddelen inzet: “Iedereen wil heel graag gezien worden, dat persoonlijke is echt heel belangrijk, en digitale leermiddelen kunnen dat juist ondersteunen.”

In de tweede podcast vertelt Digna van den Broek, onderwijsadviseur voor het Nova College, onder andere over haar rol als bruggenbouwer voor iedereen die betrokken is in het onderwijssysteem. In dit systeem kun je namelijk niet iets kunt doen zonder dat het gevolgen heeft voor de ander. “En elke verandering of verbetering is een interventie in dat systeem.”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.