Den Haag,
27
maart
2019
|
14:09
Europe/Amsterdam

Samen werken aan vitaliteit?

Kom 11 april naar de mini-hackathon Vitale Delta

Wil je ook meedenken over onderwerpen als verslaving, armoede en gezond leven? Kom donderdag 11 april 2019 naar de mini-hackathon Vitale Delta: Samen Werken aan Vitaliteit. Tijdens de mini-hackathon, die plaatsvindt bij de Haagse Hogeschool, bedenken studenten, docenten en onderzoekers met elkaar oplossingen om de vitaliteit van de bevolking in de Deltaregio te versterken.

Gedurende de dag wordt in multidisciplinaire groepen gewerkt aan casussen. Er wordt vanuit verschillende disciplines en posities gekeken naar een vraagstuk, bijvoorbeeld vanuit onderwijs, zorg en welzijn, techniek en technologie, ICT & design, economie en overheid. Naast deze mini-hackathon is er ruimte voor discussie en worden er diverse presentaties gegeven.

Iedereen die betrokken is bij één van de bij Vitale Delta aangesloten hogescholen is van harte welkom. Studenten ontvangen een certificaat van deelname.

Vitale Delta is een samenwerkingsverband van Hogeschool Inholland, Hogeschool Leiden, de Haagse Hogeschool en Hogeschool Rotterdam. De vier hogescholen zetten zich in voor vitaliteit en gezondheid van jong tot oud in de wijk. Vitale Delta bundelt ook de krachten van lectoren en onderzoekers op diverse gezondheidsthema’s. Vanuit Inholland zijn betrokken lector Guido Walraven (Dynamiek van de Stad) , lector Marije Deutekom (Kracht van Sport), lector Harmen Bijwaard (Medische Technologie) en associate lector Laurence Alpay (eHealth).

Meer info en aanmelden