Rotterdam,
11
december
2019
|
13:12
Europe/Amsterdam

Songfestival 2020: Tweede masterclass door Rotterdam Ahoy

Aftellen tot het Songfestival 2020

Het lijkt nog ver weg, maar het Songfestival 2020 is dichterbij dan je denkt. Daarom startte afgelopen week bij Hogeschool Inholland Rotterdam de masterclassreeks Aftellen tot het Songfestival 2020, georganiseerd door Rotterdam Partners. Gastsprekers Yoeri Pfaff en Charlotte Schillemans vertelden tijdens de eerste masterclass alles over het winnen van het bidtraject, de race tussen de negen deelnemende steden om het Songfestival te mogen hosten, en wat Rotterdam als stad te wachten staat.  

Het winnen van het bidtraject is onder andere te danken aan Ahoy Rotterdam. Zij hebben jarenlange ervaring in het hosten en organiseren van evenementen, kunnen de capaciteit van het evenement aan en beschikken over de benodigde faciliteiten. Kees de Jong, marketing & commucations manager bij Ahoy Rotteram, verzorgt de volgende masterclass op 18 december, waarbij hij alles vertelt over hoe Ahoy zich voorbereidt op het grootste muziekfestival ter wereld. 

Masterclass 

  • Woensdag 18 december 2019
  • 16.00 - 17.00 uur in het Auditorium
  • Inloop start om 15.30 uur. Wees op tijd! 

De masterclass wordt aangeboden in interviewvorm. Heb je een vraag? Mail die dan vooraf naar Naomi Sohilait, accountmanager Creative Business Rotterdam. Ook bij andere vragen of reacties kun je contact opnemen. 

Aanmelden
Alleen met een officiële aanmelding krijg je toegang tot een zitplaats in het auditorium, dus meld je snel aan! In de foyer zal er een live-verbinding zijn, zodat bij een hoge opkomst ook daar de masterclass gevolgd kan worden.

De masterclass wordt georganiseerd door de opleiding Creative Business, maar is toegankelijk voor alle studenten en collega’s van Inholland Rotterdam. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.