Den Haag,
31
januari
2023
|
15:54
Europe/Amsterdam

Succesvolle Dragon's Den voor tweedejaarsstudenten van Business Studies

Op maandag 23 januari hebben negen Haagse en Rotterdamse opdrachtgevers, zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisaties en overheid zichzelf gepresenteerd door middel van een pitch voor circa 50 studenten, tijdens de kick-off van het tweedejaars consultancyproject van de opleiding Business Studies. 

De middag begon met een netwerklunch waarbij de deelnemende organisaties elkaar en elkaars business beter konden leren kennen. Na de lunch kreeg iedere organisatie de kans om hun organisatie te pitchen met de daarbij behorende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, marketing, logistiek of doeltreffendheid. In een half uur bereidden de studenten een pitch voor om de opdrachtgevers ervan te overtuigen waarom ze juist aan hen de opdracht zouden moesten gunnen. In deze pitch lichtten de studenten enthousiast hun toegevoegde waarde toe.

In het consultancyproject van de opleiding Business Studies gaan de tweedejaarsstudenten de komende drie maanden met een vraagstuk aan de slag en bieden daarvoor een oplossing met uniek eindresultaat. Van vooronderzoek, adviesrapport tot een infographic. Mooie matches zijn gemaakt, de studenten zijn gekoppeld aan de opdrachtgevers om de komende drie maanden hard aan de slag te gaan met zeer diverse opdrachten.