Haarlem,
03
april
2020
|
14:22
Europe/Amsterdam

Verandermanagement: volg het webinar op 7 april en de online cursus van Jaap Boonstra

Jaap Boonstra

Hoe ga je als onderwijsprofessional om met grote veranderingen in je organisatie en werkwijze? Deze vragen zijn in deze tijd van online onderwijs relevanter dan ooit. Jaap Boonstra en Management Impact bieden daarom dinsdag 7 april een vrij toegankelijk interactief webinar over ’Spelen met verandering’ aan. Ook bieden zij je de gratis online cursus ‘Verandermanagement’ rondom Boonstra’s boek 'Veranderen als samenspel’.

Deze initiatieven zijn het vervolg op de succesvolle masterclass ‘Verandermanagement', op 25 januari vorig jaar bij onze hogeschool. Deze gaf Jaap Boonstra met veel succes op uitnodiging van Reuben Wijnberg van het Domein Creative Business.

Webinar 7 april: meld je direct online aan
Interesse in het webinar voor jezelf of voor je studenten? Geef je dan eenvoudig online op.

Volg je persoonlijke cursus verandermanagement
Met de website Veranderen als samenspel en de daar aangeboden syllabus Succesvol veranderingen organiseren’ stel je zelf je eigen online cursus verandermanagement samen. Of laat je studenten zelf een cursus samenstellen.

Net als het boek is de site bedoeld om je te ondersteunen bij het vormgeven en realiseren van veranderingen in je eigen organisatie. Je vindt er onder meer informatie en inspiratie. Zo zijn er videocolleges, presentaties, videoclips en filmsuggesties. Ook zijn er praktijkvoorbeelden waarmee je theorie en praktijk met elkaar verbindt. Aan de hand van studievragen kun je je verder verdiepen in de theorie en praktijk van organisatieverandering.

De syllabus is via de website te downloaden. Voel je vrij om materiaal of ideeën uit de syllabus te gebruiken in je eigen onderwijs.

Meld je aan via het leerportaal
Om deel te nemen aan deze cursus, ga je naar het leerportaal. Kijk in de catalogus bij leidinggeven/verandermanagement.

Over Jaap Boonstra
Het is de missie van Jaap Boonstra om kennis en ervaring te delen over veranderprocessen en leiderschap in organisaties. Daarmee wil hij bijdragen aan het succesvol handelen van initiatiefnemers, voortrekkers en leiders in de veranderingen die zij ambiëren. Boonstra is hoogleraar organisatieverandering bij Esade Business School in Barcelona en kerndocent bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke adviseurs van Nederland en is auteur van onder meer Perspectieven op veranderen en Veranderen van maatschappelijke organisaties.