Den Haag,
10
juni
2021
|
10:10
Europe/Amsterdam

Wij Inholland award: nomineer nu, stem straks!

Stuur je voordracht in vóór 24 juni

Ook dit jaar zetten wij de schijnwerpers op docenten en onderzoekers die een bijzondere prestatie hebben geleverd. We reiken de Wij Inholland Docent award en de Wij Inholland Onderzoek award uit op de Dag van het Onderwijs & Onderzoek op 11 november 2021. Wat nieuw is dit jaar: medewerkers en studenten kunnen stemmen op hun favoriet!

Beloning voor waardevolle en bijzondere prestaties
De award beloont docenten en onderzoekers voor hun bijzondere inspanningen voor Inholland. Met innovatief, waardevol onderzoek, inspirerend en betrokken onderwijs, of andere eigenschappen en prestaties die deze personen tot unieke Inholland-collega’s maken. Dus heb je een docent of onderzoeker (of allebei) binnen je domein die deze Award verdient? Laat dan je waardering blijken in de vorm van een voordracht.

Lees meer over de ‘Wij Inholland awards’, in de bijlage van dit memo vind je de formulieren om een voordracht in te dienen.

Stemmen op genomineerden
De jury selecteert voor elke award maximaal 6 genomineerden. In de periode van 4 tot en met 11 oktober kunnen collega’s en studenten hun stem uitbrengen op een van de geselecteerde genomineerden. Van deze genomineerden worden video’s gemaakt die tijdens de feestelijke uitreiking worden getoond. De stemmen van collega’s en studenten tellen voor de helft mee in de uitslag, de jury maakt de definitieve winnaars bekend. De winnaars beklimmen uiteindelijk het podium en krijgen hun welverdiende Award uitgereikt. Daarnaast krijgen deze collega’s volop publiciteit en een geldbedrag van 2.500 euro om te besteden aan (onderwijs)innovatie, individuele scholing en persoonlijke ontwikkeling. Een beloning én extra stimulans voor hun mooie werk voor Inholland.

Stuur je voordracht vóór 24 juni in
In deze voordracht staan uiteraard een motivatie, en extra informatie over het onderwijs of onderzoek dat deze docent geeft/doet. Stuur de voordracht voor 24 juni naar de secretaris van de jury: wijInhollandaward@inholland.nl.