Students4Students

Ben je projectleider, docent of studentcoach bij Inholland en heb je interesse in het S4S-project? Dan helpen we je graag op weg! 

Je kunt bij Zulia Rosalina (GSW) en Marette Ebert (overige domeinen) terecht voor de volgende zaken:

  • Vragen over het Students4Students DIY-pakket (zie onderaan deze pagina).
  • Een gesprek over (problemen bij) het opzetten van het S4S project.
  • Powerpoints en werkvormen voor studiesessies en workshops voor de coaches.
  • Een inspiratiesessie over een specifiek thema waar jullie mee worstelen binnen het S4S project. Bijvoorbeeld: 'hoe ga je om met studenten die niet komen opdagen bij de sessies' of: 'hoe zorg je ervoor dat er een veilige sfeer ontstaat in de groep'. Dit is uitsluitend voor projectleiders, docenten en studentcoaches.
  • Intervisie over een specifiek thema met andere S4S-projecten op aanvraag, indien genoeg aanmeldingen.

Zelf aan de slag!

  • Het Students4Students DIY-pakket (zie onderaan deze pagina) stelt jou als docent of student in staat om het S4S-project binnen je opleiding zelfstandig met elkaar op te pakken en invulling te geven. De opleiding is hierbij zelf verantwoordelijk voor het werven van studenten en docenten.
  • Heb je inspiratie nodig voor het uitvoeren van je workshops/studiesessies voor de coaches? We stellen het materiaal dat we gebruiken voor trainingen van onze eigen studentcoaches ter beschikking. Geef bij je aanvraag via de mail bij Zulia (GSW) of Marette aan over welk thema je graag input ontvangt (bijvoorbeeld: groepsdynamica, kansenongelijkheid of communitybuilding).
  • Vergeet de financiering niet. De opleiding is verantwoordelijk voor de financiering van het project en het betalen van de coaches.

Zulia helpt je met vragen vanuit het domein GSW.

Zulia Rosalina
Zulia Rosalina
Zulia Rosalina
docent onderzoeker
Lectoraat
Telefoon
E-mail

Marette helpt je met vragen vanuit de andere domeinen.

Marette Ebert
Marette Ebert
Marette Ebert
onderzoeker
Lectoraat
Telefoon
E-mail