Accountancy voltijd

Studiekeuzecheck Accountancy

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij de opleiding Accountancy er uit?

Nadat je online de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met de resultaten: een persoonlijk profiel. Ook ontvang je een uitnodiging voor een dagdeel waarop je kennismaakt met docenten en studenten van de opleiding. Tijdens deze ochtend of middag doe je mee aan een groepsprogramma. Je gaat aan de slag met een opdracht en krijgt zo meer zicht op de inhoud van de opleiding. Ook hoor je iets over de beroepen die je na de opleiding Accountancy kunt gaan doen. Ten slotte heb je een adviesgesprek over je studiekeuze en je motivatie.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen. 

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar een van onderstaande e-mailadressen, contactpersonen of naar de Centrale Studentenadministratie: csa@inholland.nl.

Alkmaar annette.groot@inholland.nl
Diemen henriette.visser@inholland.nl
Rotterdam tijs.holtgrefe@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228