Accountancy voltijd

"De lescultuur is gezellig en informeel, en kundige docenten weten hun kennis en ervaring over te brengen op de studenten." 

Afgestudeerde Amelius Bos

De financiële wereld trekt

Ik ben Accountancy gaan studeren, omdat de financiële wereld me altijd heeft geboeid. Momenteel werk ik bij Lentink Accountants in Almere als zelfstandig tekeningsbevoegd senior manager. Een prima baan die goed bevalt. De hbo-opleiding die ik heb gevolgd, sloot goed aan op de praktijk, al heb je om echt goed te kunnen functioneren als accountant een universitaire vervolgopleiding nodig.

Beste accountancyopleiding

De keuze voor Inholland was destijds niet moeilijk. De hogeschool stond toen al zeer goed aangeschreven en is in de jaren daarna zelfs tot beste accountancyopleiding verkozen. De organisatie was in het algemeen goed, de lescultuur gezellig en informeel, maar er waren vooral veel kundige docenten die hun kennis en ervaring wisten over te brengen op de studenten. De school was bovendien uitstekend bereikbaar. Daarmee heb je dé sleutelbegrippen voor een succesvolle hogeschool.

Wat wil je bereiken?

Tips? Denk goed na welke kwaliteiten je al bezit, in combinatie met wat je wilt bereiken. Is commercie jouw ding, kies dan voor Commerciële Economie. Als je van jezelf al commercieel bent ingesteld, is Bedrijfseconomie een goede keus. Daarmee kun je immers ook altijd de handel in. Wil je accountant worden, dan is de keuze duidelijk. Als je twijfelt tussen Finance & Control: Bedrijfseconomie en Accountancy, kun je beter voor Accountancy kiezen. De stap van Accountancy naar Bedrijfseconomie is namelijk makkelijker dan andersom.

Meer weten over de opleiding Accountancy?

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228