Associate degree Finance & Control voltijd

Je bent werkzaam in alle facetten van bedrijfsvoering die met het faciliteren van correcte financiële processen te maken hebben.

Na je Associate degree Finance & Control

Waar kun je terecht met jouw diploma Associate degree Finance & Control?

De Associate degree is een door werkgevers van het midden- en kleinbedrijf volwaardig erkend diploma op de arbeidsmarkt. Zowel de inhoud als de vaardigheden van de opleiding zijn volledig afgestemd op én met de branche. Het programma speelt hierdoor in op de meest actuele ontwikkelingen van de markt. Dat maakt jou straks tot een werknemer die uitstekend op de hoogte is.

Dit is straks jouw werkveld
Associate degrees Finance & Control zijn werkzaam in alle facetten van bedrijfsvoering die met het faciliteren van correcte financiële processen te maken hebben. Denk aan accountancy-kantoren, financieel adviesbureaus, boekhouders - maar ook corporates zelf, die hun financiële huishouding intern organiseren.

Je wordt opgeleid tot:

 • Assistent-controller
 • Financieel administrateur
 • Medewerker financiële administratie

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Accountant

Met jouw diploma Associate degree Finance & Control aan de slag als..

We maken het graag nog iets concreter. Na afronding van je studie Associate degree Finance & Control kun je werken in onder meer de onderstaande functies.

 • Assistent-controller
  Je controleert de financieel-economische situatie van een bedrijf. Je informeert het management en draagt bij aan de strategische planning. Je stelt balans- en resultatenrekeningen op, rapporteert over de financiële gevolgen en draagt zorg voor de administratieve organisatie.
 • Financieel administrateur
  Je zorgt voor een correcte en efficiënte uitvoering van de financiële administratie van een bedrijf of instelling, vooral als je werkt in het midden- en kleinbedrijf. Je controleert bijvoorbeeld of er geen overschrijdingen van de budgetten plaatsvinden en je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en banken.
 • Medewerker financiële administratie
  Je verzorgt de financiële administratie voor een organisatie. Dit doe je als zelfstandig ondernemer voor kleine organisaties of voor mensen met een vrij beroep (kunstenaars, journalisten), of in loondienst, voor bijvoorbeeld de directie van het bedrijf waar je werkt.

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren

Misschien heb je de smaak van het studeren wel te pakken gekregen en wil je je nog verder specialiseren. Na het behalen van de Associate degree Finance & Control kun je ervoor kiezen in te stromen in de vierjarige bacheloropleiding Finance & Control, die je waarschijnlijk versneld kunt doorlopen. Je kunt in veel gevallen namelijk vrijstellingen krijgen. Raadpleeg voor de details de opleiding van je keuze.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228