Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in bedrijfskunde of MER? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Management & Beleid!

Bedrijfskunde hbo

Heb je altijd al willen weten hoe een bedrijf werkt en lijkt het je een uitdaging om later bedrijfsprocessen in te richten en te vernieuwen? Kies dan voor een studie in bedrijfskunde of in management, economie en recht, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting Management & Beleid.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in bedrijfskunde maak jij het verschil

De afstudeerrichting Management & Beleid van Business Studies is een verdieping op hoe een bedrijf werkt. Met deze hbo-opleiding in bedrijfskunde word je professional met kennis van zaken op het gebied van het inrichten en vernieuwen van bedrijfsprocessen.

Lees meer over de afstudeerrichting Management & Beleid van Business Studies

Na je hbo MER of bedrijfskunde

Als je onze opleiding Business Studies hebt afgerond en je gespecialiseerd hebt in Management & Beleid (voorheen bedrijfskunde MER), dan krijg je een titel mee: je mag jezelf Bachelor of Arts noemen! Nu ligt de wereld aan je voeten, want met jouw brede economische opleiding en kennis van bedrijfsprocessen kun je tegen een aantrekkelijk salaris aan de slag in zowel de profit- als non-profitsector. 

Kijk voor welke beroepen en banen je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding MER of bedrijfskunde?

Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Management & Beleid.

Lees meer over Business Studies!

Heb je vragen over bedrijfskunde (MER)?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228