Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in bedrijfskunde of MER? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Management & Beleid!

Bedrijfskunde hbo

Heb je altijd al willen weten hoe een bedrijf werkt en lijkt het je een uitdaging om later bedrijfsprocessen in te richten en te vernieuwen?  Kies dan voor een opleiding in bedrijfskunde of management, economie en recht.

Bedrijfskunde hbo of de MER-opleiding heet bij ons Business Studies. Deze brede economische opleiding geeft je een voorsprong op anderen en maakt je zeer aantrekkelijk voor de huidige arbeidsmarkt. In de eerste fase leer je over alle aspecten van een onderneming. Daarna kun je je specialiseren in bedrijfskunde/MER door te kiezen voor de afstudeerrichting Management & Beleid.

Met onze opleiding in hbo bedrijfskunde word je de professional die in bedrijven het verschil maakt

Met onze opleiding in hbo bedrijfskunde word je de professional die in bedrijven het verschil maakt

Kies je voor onze opleiding Business Studies met specialisatie in bedrijfskunde (MER), dan word je opgeleid tot professional met kennis van zaken op het gebied van het inrichten en vernieuwen van bedrijfsprocessen. De afstudeerrichting Management & Beleid is een verdieping op hoe een bedrijf werkt.

Lees meer over de afstudeerrichting Management & Beleid van Business Studies

Beroepen en salarisperspectief van de opleiding hbo MER of bedrijfskunde

Na je opleiding hbo MER of bedrijfskunde

Als je onze opleiding Business Studies hebt afgerond en je gespecialiseerd hebt in Management & Beleid, dan krijg je een titel mee: je mag jezelf Bachelor of Arts noemen! Nu ligt de wereld aan je voeten, want met jouw brede economische opleiding en kennis van bedrijfsprocessen kun je tegen een aantrekkelijk salaris aan de slag in zowel de profit- als non-profitsector. 

Kijk voor welke beroepen en banen je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding MER of bedrijfskunde?

Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Management & Beleid.

Lees meer over Business Studies!

Heb je vragen over bedrijfskunde (MER)?

Wij helpen je graag verder!