Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in commerciële economie? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Marketing!

Commerciële economie

Vind je het interessant hoe bedrijven en merken naamsbekendheid creëren en klantrelaties opbouwen en wil je leren hoe je ervoor zorgt dat klanten jouw producten of diensten afnemen in plaats die van een ander? Kies dan voor een studie in commerciële economie, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting Marketing.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in commerciële economie maak jij het verschil

De afstudeerrichting Marketing van Business Studies is een verdieping op kennis van de markt en marktontwikkelingen. Met deze hbo-opleiding in commerciële economie word je professional met een eigen visie op de markt en een creatieve, doortastende, ondernemende houding. Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor kansen in het bedrijfsleven en bent breed inzetbaar.

Lees meer over de afstudeerrichting Marketing van Business Studies

Na je hbo commerciële economie

Als je onze opleiding Business Studies hebt afgerond en afgestudeerd bent in Marketing, dan krijg je een titel mee: Bachelor of Arts. Met jouw brede economische basis ben je inzetbaar in allerlei interessante commerciële functies waaraan een aantrekkelijk salaris verbonden is.

Kijk voor welke commerciële beroepen je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding commerciële economie?

Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Marketing.

Lees meer over Business Studies

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228