Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in financial services management? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting  Banking & Insurance!

Financial services management

Ben je nieuwsgierig naar alle ins en outs van een financiële instelling en wil je leren hoe je mensen kunt uitleggen hoe gezond een een bedrijf is? Kies dan voor een studie in financial services management, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting Banking & Insurance.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in financial services management maak jij het verschil

De afstudeerrichting Banking & Insurance van Business Studies is een verdieping op financiën en verzekeren. Met deze hbo-opleiding in financial services management word je professional met kennis van wet- en regelgeving, business, ICT-infrastructuur, verandermanagement, (financial) risk- en balansmanagement en actuariaat.

Lees meer over de afstudeerrichting Banking & Insurance van Business Studies

Na je hbo financial services management

Met je diploma van onze opleiding Business Studies op zak krijg je een titel mee: Bachelor of Arts. Als je afgestudeerd bent in Banking & Insurance, dan ben je in staat om een financiële instelling bedrijfsmatig te doorgronden en kun je met een aantrekkelijk salaris bijvoorbeeld aan de slag als financieel-, hypotheek-, pensioen- of beleggingsadviseur.

Kijk voor welke functies in de bank- en verzekeringswereld je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding financial services management?

Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Banking & Insurance.

Lees meer over Business Studies!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228