Business Studies voltijd

Op zoek naar een HRM-opleiding? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting HRM!

HRM-opleiding

Gaat je hart sneller kloppen van werken met mensen en zie je jezelf in de toekomst als belangrijke schakel tussen professionals en werkgever(s)? Dan past een studie in Human Resource Management bij jou, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting HRM.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in HRM maak jij het verschil

De afstudeerrichting HRM van Business Studies is een verdieping op hoe je het maximale uit medewerkers kunt halen. Met deze hbo-opleiding in Human Resource Management word je professional met verstand van mensen in een bedrijfsmatige omgeving. Je leert de betekenis van werk voor mensen kennen en motivatievraagstukken te doorgronden.

Lees meer over de afstudeerrichting Human Resource Management van Business Studies

Na je hbo HRM

Als je onze opleiding Business Studies hebt afgerond en je succesvol gespecialiseerd hebt in Human Resource Management, dan mag je jezelf Bachelor of Arts noemen! De deuren naar allerlei interessante HRM-beroepen met een aantrekkelijk salaris staan voor je open, want met jouw brede economische opleiding ben je in het bedrijfsleven multi-inzetbaar.

Kijk voor welke HRM-functies je dan in aanmerking komt

Interesse in een HRM-opleiding?

Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Human Resource Management.

Lees meer over Business Studies!

Heb je vragen over onze opleiding in HRM?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228