Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in logistiek en economie? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Logistiek!

Logistiek en economie

Krijg je altijd energie van plannen, analyseren en organiseren en wil je leren hoe je complexe vraagstukken oplost? Dan is een studie in logistiek en economie iets voor jou, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting Logistiek.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in logistiek en economie maak jij het verschil

De afstudeerrichting Logistiek van Business Studies is een verdieping op bedrijfsprocessen. Met deze brede hbo-opleiding in logistiek en economie word je professional met kennis van logistieke processen en raakvlakken binnen de gehele bedrijfsvoering. Een spin in het web!

Lees meer over de afstudeerrichting Logistiek van Business Studies

Na je hbo logistiek

Als je onze opleiding Business Studies succesvol hebt afgerond en het felbegeerde papiertje na de afstudeerrichting Logistiek in handen hebt, dan mag je jezelf Bachelor of Arts noemen. De deuren naar het dynamische werkveld van logistiek staan voor je open en je kunt tegen een aantrekkelijk salaris aan de slag in allerlei interessante logistieke banen bij productie- en handelsbedrijven, (overheids-)instellingen, logistieke dienstverleners en transport- en distributiebedrijven.

Kijk voor welke logistieke functies je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding logistiek en economie op hbo-niveau?

Kies voor Business Studies!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228