Business Studies voltijd

Op zoek naar een opleiding in small business en retail management? Kies voor Business Studies met de afstudeerrichting Ondernemen!

Small business en retail management

Droom je van het runnen van een eigen winkel of bedrijf en wil je leren hoe je als ondernemer tactische beslissingen neemt? Dan is een studie in small business en retail management iets voor jou, zoals onze opleiding Business Studies met afstudeerrichting Ondernemen.

Met deze brede, economische opleiding kun je alle kanten op. Doordat je over alle aspecten van een onderneming leert - financieel, commercieel, logistiek, personeel, organisatie en management - heb je een voorsprong op anderen en ben je zeer aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

Met een hbo-opleiding in small business en retail management maak jij het verschil

De afstudeerrichting Ondernemen van Business Studies is een verdieping op het starten en realiseren van een eigen bedrijf. Met deze hbo-opleiding in small business en retail management word je professional met kennis van marketing, strategisch management en de financiële en juridische aspecten van een bedrijf.

Lees meer over de afstudeerrichting Ondernemen van Business Studies

Na je hbo small business and retail management

Als je onze hbo-opleiding Business Studies succesvol hebt afgerond, dan krijg je de titel Bachelor of Arts mee. Met jouw brede economische basis en je kennis van ondernemerschap kun je jezelf direct als zelfstandig ondernemer inschrijven bij de Kamer van Koophandel of met een interessant salaris starten als project- of filiaalmanager.

Kijk voor welke functies je dan in aanmerking komt

Interesse in een opleiding small business en retail management?

Kies voor Business Studies met afstudeerrichting Ondernemen.

Lees meer over Business Studies!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228