Business Studies voltijd

"Nu ik Business Studies doe, word ik veel meer uitgedaagd."

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Core.Models.PublishedContent.PublishedContentWrapped.GetProperty(String alias, Boolean recurse)
   at Umbraco.Web.PublishedContentModels.Image.get_ImageAltText() in D:\Agents2018\Build\Agent1\_work\93\s\Main\Umbraco.Web.PublishedContentModels\Image.cs:line 20
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_media_cshtml.Execute() in D:\Websites\www.inholland.nl\Views\Partials\grid\editors\media.cshtml:line 19
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Websites\www.inholland.nl\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20

Student Merel de Pagter

Voordat ik met de opleiding Business Studies begon, heb ik in Amsterdam de mbo-opleiding Marketing & Communicatie gevolgd. Dat ging me vrij makkelijk af, ik hoefde niet veel te doen en die opleiding heb ik dan ook versneld afgerond. Nu ik Business Studies doe, moet ik weer 'echt leren'. Ik word veel meer uitgedaagd en daardoor vind ik het ook leuker om naar school te gaan. Natuurlijk spreekt niet elk vak me evenveel aan, maar ik kom wel in aanraking met alle aspecten van het bedrijfsleven en de bedrijfsvoering.

Ik dacht toen ik aan deze opleiding begon, dat ik na het tweede jaar voor de richting Ondernemen zou kiezen. Maar ik heb ontdekt dat Logistiek me meer aanspreekt, een vakgebied dat ik helemaal niet zo goed kende. We werken met onze projectgroep nu aan een opdracht voor een transportbedrijf. Dat bedrijf pendelt veel heen en weer tussen verschillende bloemenveilingen, vaak met vrachtwagens die niet helemaal vol zitten. Wij moeten nu met een voorstel komen hoe ze de bezettingsgraad kunnen verhogen, bij een gelijkblijvende service.

Wat voor mij heel belangrijk is in deze opleiding, is dat je een afstudeerrichting kiest nadat je een heel breed beeld van het werkveld hebt gekregen. Zo kun je bijna geen foute keuze maken, want binnen de opleiding kun je alle kanten op.

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!