Business Studies voltijd

"De docenten staan altijd voor je klaar."

Student Yoeri Buis

“Voordat ik met de opleiding Business Studies begon, heb ik in Heerhugowaard de mbo-opleiding Vestigingsmanager gevolgd. Dat ging me vrij makkelijk af, en ik had het gevoel dat ik nog een stapje hoger kon proberen. Nu ik Business Studies doe gaat alles beter dan verwacht. De aansluiting mbo-hbo was voor mij onwijs goed te doen. Het interessante aan deze opleiding is dat je een hele brede basis aan informatie hebt van verschillende takken van sport.

Doordat je de eerste twee jaar van elke richting kunt proeven en een fundering meekrijgt, kun je in het derde jaar een goed afgewogen beslissing maken voor een specialisme. Naast het specialisme ben je voor de arbeidsmarkt dan een aantrekkelijke en handige duizendpoot die met elke afdeling kan meedenken.

Wat voor mij heel belangrijk is in deze opleiding, is dat je een afstudeerrichting kiest nadat je een heel breed beeld van het werkveld hebt gekregen. Zo kun je bijna geen foute keuze maken, want binnen de opleiding kun je alle kanten op. Daarnaast is de sfeer binnen Hogeschool Inholland onwijs goed, het is altijd erg gezellig met alle medestudenten. De docenten staan altijd voor je klaar, het is nooit een probleem als je even langsloopt om iets te vragen. Dit is voor mij het totaalplaatje wat ik belangrijk vind aan een leuke interessante opleiding.”

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228