Business Studies voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Celina Colon

Mijn naam is Celina Colon. Ik ben 17 jaar oud en een eerstejaarsstudent Business Studies in Den Haag. De reden dat ik gekozen heb voor deze studie is omdat ik wel wist dat ik later een functie zou willen vervullen binnen de bedrijfswereld, maar ik nog niet precies wist welke. De opleiding Business Studies is een verzameling van allerlei verschillende aspecten die van je gevraagd worden binnen het zakenwereldje. Op deze manier heb je dus de mogelijkheid om uit te zoeken welk aspect het beste bij je past, automatisch dus ook gelijk een goede basis te leggen op alle vlakken van een bedrijf, om vervolgens een specialisatierichting te kiezen.

Verder is Hogeschool Inholland een fijne school om aan te studeren. De locatie Den Haag is kleinschalig, waardoor je geen nummertje bent voor de school maar echt een persoon. Er is veel sprake van sociaal contact en er wordt veel begeleiding en hulp geboden als je daar behoefte aan hebt. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je als persoon te ontwikkelen. Om een voorbeeld te noemen: het Studentsucces Centrum.

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over de opleiding, de school, mijn ervaringen of andere zaken? Dan is dit te plek om die vragen te stellen! Stuur mij een mailtje en ik zal zo goed en zo snel mogelijk met een antwoord bij je terugkomen.

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228