Business Studies voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Jasmijn Pronk

Mijn naam is Jasmijn Pronk en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in mijn 4de en laatste jaar van de studie Business Studies op locatie Rotterdam. Ik heb voor de afstudeerrichting Management & Beleid gekozen en ik ben hier erg tevreden over.

Een studie kiezen is niet zomaar wat, zelf vond ik dit ook erg lastig. Ik heb brede interesses en vond het lastig om tussen al die studies te kiezen. Wel wist ik dat ik iets in het bedrijfsleven wilde doen. Ik heb dan ook voor Business Studies gekozen en hier heb ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van! Business Studies laat je alle vlakken van de business zien, denk aan marketing, HRM, logistiek en Finance. Op deze manier bouw je een brede basiskennis op. Daarnaast kom je er tijdens de studie achter waar je interesses liggen en wat voor functie het beste bij jou past.

Zelf ervaar ik Hogeschool Inholland als een hele fijne school. Het is kleinschalig, er hangt een fijne sfeer en het contact met de docenten is goed.

Heb jij vragen over de opleiding of mijn ervaringen? Stuur mij dan gerust een mailtje, ik beantwoord deze met alle plezier!  

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!