Creative Business voltijd

Heb je vragen over deze opleiding of over Inholland? Stel ze aan mij!

Vraag het aan student Dana Leeuwrik

Hoi, mijn naam is Dana Leeuwrik, ik ben 23 jaar en ik ben in 2021 begonnen met de opleiding Creative Business in Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar. Ik heb net mijn minor afgerond in Frankrijk en loop vanaf januari stage.

Voor deze opleiding ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie. Ik wilde daarna graag nog verder met studeren. Ik wilde iets doen waar ik mijn creativiteit nog steeds in kwijt kon, en iets waar ik brede opties mee zou hebben voor in de toekomst. Daarom heb ik destijds de keuze gemaakt voor Creative Business. Met dit diploma kun je later alle kanten op. Je kunt je tijdens de opleiding verdiepen in de aspecten van het creatieve businessveld die jou aanspreken.
Wat ik leuk vind aan de opleiding, is dat er heel veel verschillende studenten rondlopen. Iedereen heeft zijn eigen talenten. Ik vind dit heel inspirerend en het creëert een fijne werksfeer. Ook werkt dit fijn samen tijdens de opdrachten.
Wat ik ook fijn vind aan de opleiding, is dat je werkt met echte opdrachtgevers met een echt probleem. Dit geeft je als student het gevoel dat je iets voor een bedrijf kunt betekenen en je houdt er goede contacten aan over. Alle docenten zijn professionals uit het werkveld, dus die hebben veel kennis waar je veel van kunt leren.

Uit eigen ervaring weet ik dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken voor een opleiding. Daarom wil ik je vast adviseren om zo veel mogelijk opleidingen te bezoeken op open dagen en uit te zoeken waar je interesses en kwaliteiten liggen.

Ik wil je met alle plezier helpen om een keuze te maken, en te kijken of Creative Business wellicht de geschikte opleiding voor jou is! Voel je daarom meer dan welkom om mij een mailtje te sturen met je vragen, ik help je graag, en wie weet zie ik je volgend schooljaar in Rotterdam!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228