Master Medical Imaging / Radiation Oncology

"Binnen de afdelingen verzorg ik ook presentaties en bijscholingen. Mijn takenpakket is dus heel breed en divers."

Kelly Hunnego

Radiotherapeutisch laborant en medewerkster Research and Development, Radiotherapiecentrum West, Hagaziekenhuis Den Haag

Na mijn afstuderen bij de masteropleiding ben ik gedeeltelijk blijven werken als MBB'er, en heb ik gedeeltelijk een contract gekregen als medewerkster Research and Development.
Als MBB'er doe ik vooral de Treatment-planning. Binnen de basisopleiding is dit maar een klein onderdeel, maar ik vind het erg leuk, en met mijn parttime werkzaamheden als MBB'er moet ik keuzes maken.

Met mijn masteropleiding kan ik meer dan alleen de normale MBB-werkzaamheden. Ik ben met name de richting kwaliteitsverbetering op gegaan. Sinds kort werkt het radiotherapiecentrum van het Hagaziekenhuis samen met  het Medisch Centrum Leiden, en op dit moment ben ik bezig met het vergelijken van de verschillende protocollen teneinde protocollen en procedures in beide organisaties gelijk te maken. Daarnaast houd ik me bezig met projecten, bijvoorbeeld 'Zorgpad voor de oudere patiënt', waar al een pilot voor is gestart. Dit project betreft de oudere patiënt die in aanmerking komt voor radiotherapie. Binnen de afdelingen verzorg ik ook presentaties en bijscholingen hierover. Mijn takenpakket is dus heel breed en divers.

Het prettige aan de opleiding vond ik, dat je voor een groot deel zelf je modules kunt bepalen. De opleiding is dus altijd afgestemd op de praktijk, en op je interesses. Daarnaast kun je zelf je tempo bepalen. Het lukte mij niet altijd om naast mijn fulltime baan de modules allemaal achter of naast elkaar te volgen. Dan is het prettig als je mag vertragen.

Ik heb nog steeds contact met medestudenten en met een aantal docenten. Het is goed om de gang van zaken binnen je eigen organisatie te kunnen vergelijken met andere instellingen. Ik vraag docenten nog weleens om ergens naar te kijken en hun feedback te geven. Het contact is heel laagdrempelig, en dat vind ik heel bijzonder en prettig! De opleiding is een heel goede aanvulling op de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer. Ik kan haar dus van harte aanbevelen!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228