Master Medical Imaging / Radiation Oncology

"Het mooie van de opleiding vind ik, dat je voor het grootste deel je eigen programma kunt samenstellen."

Rianne Engels

Senior MR Technologist Prostate MR Center of Excellence / Spectroscopy, UMC St. Radboud, Nijmegen

Na een aantal jaren als laborant te hebben gewerkt, ben ik de masteropleiding gaan volgen. Mijn taken als laborant waren voor een groot deel routine geworden, dus het was tijd voor uitbreiding van mijn taken en verdieping van mijn werk. En dat is prima gelukt!

Ik werk op een afdeling  met een apart centrum voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de prostaat. Er wordt onderzoek gedaan naar de nieuwste en beste technieken en er worden mensen opgeleid om deze technieken toe te kunnen passen.

Door het volgen van de masteropleiding werd mij de gelegenheid geboden om nieuwe ontwikkelingen en ideeën in de praktijk toe te passen. Tevens kreeg ik de kans om een opleiding op te zetten die specifiek gericht is op het maken van MRI's van de prostaat. Mijn huidige positie had ik niet kunnen bekleden zonder de masteropleiding te doen. Deze opleiding heeft mijn carrièremogelijkheden zeker verbreed.

Het mooie van de opleiding vind ik, dat je voor het grootste deel je eigen programma kunt samenstellen. Op die manier is je opleiding altijd goed afgestemd op wat je in de praktijk nodig hebt en wat je het meest interessant vindt.

Ik vond zelf het gedeelte statistiek en epidemiologie verrassend leuk en interessant. De docent maakte het heel duidelijk en levendig. Ook op het gebied van projectmanagement heb ik veel geleerd over de opbouw en het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast heb ik tijdens de opleiding geleerd hoe je met een helicopterview naar situaties moet kijken.

De opleiding kost natuurlijk veel tijd, maar is qua moeilijkheidsgraad goed te doen. De docenten staan altijd klaar om te helpen per telefoon of per mail, dus je staat er nooit alleen voor.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228