Tuinbouw & Agribusiness voltijd

Studiekeuzecheck Tuinbouw & Agribusiness

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Tuinbouw & Agribusiness er uit?

De Studiekeuzecheck duurt een halve dag en vindt plaats op locatie van de opleiding. Dit dagdeel bestaat uit een college teelt en business, zodat je gelijk gevoel krijgt bij de inhoud van de opleiding*. Uiteraard heb je dan alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij horen ze graag. Na afloop horen wij altijd graag hoe je de dag hebt ervaren, dus we sluiten de bijeenkomst met een evaluatie. Wij zien jullie graag verschijnen.

*de augustusronde kent een aangepast programma

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Neem dan contact op via: studiekeuze.delft@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228