Studeer Communicatie aan Inholland

Wil jij je ontwikkelen tot communicatieprofessional en goed voorbereid zijn op een uitdagende baan in de creatieve industrie, of bij bijvoorbeeld Ahold of T-Mobile?

Dat kan, want tijdens je studie aan één van de communicatie-opleidingen van Hogeschool Inholland ga je direct aan de slag met echte projecten van bedrijven en bouw je (theoretische) kennis en vaardigheden op. Je kunt bij ons twee varianten van Communicatie studeren: de Associate degree Crossmediale Communicatie (twee jaar) en de bachelor Communicatie (vier jaar).

Benieuwd waar jij terecht kunt komen na het afronden van jouw communicatie-opleiding? Check dan hieronder de video’s van onze afgestudeerden.

Waar kun jij terechtkomen?

Steven

Tresna

Josse

Robin

Danny

Frances

Is dit wat jij later ook wilt?

Dan kun je je direct inschrijven. Wil je liever eerst nog meer weten over de opleiding? Kom dan naar een van onze Open Dagen. Je kunt ook komen proefstuderen om de opleiding persoonlijk te ervaren.

Locaties
De bachelor Communicatie kun je volgen in Rotterdam, Den Haag en Diemen. De Associate degree Crossmediale Communicatie vind je in Den Haag en Diemen. De locaties hebben ieder een eigen uitstraling. Waar je voorkeur ook ligt, reken op een sterk, creatief onderwijsprogramma waarbij deskundige begeleiding voorop staat.