Studeer Communicatie

Wil jij je ook voorbereiden op een uitdagende baan in de creatieve industrie?

Dat kan, want op de opleiding Communicatie van Hogeschool Inholland ontwikkel je je vaardigheden zowel theoretisch als praktisch. De ideale manier van leren als je een denker en doener bent, maar ook om je goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

De filmpjes hieronder laten je zien waar onze afgestudeerde studenten nu een leuke uitdagende baan in de creatieve industrie hebben.

Steven

Tresna

Josse

Robin

Danny

Frances

Is dit wat jij later ook wilt?

Dan kun je je meteen inschrijven. Wil je eerst nog meer weten over de opleiding? Kom dan naar een van onze open dagen. Je kunt ook komen proefstuderen om te ervaren hoe het is om les te krijgen op de opleiding Communicatie.

Locaties
Communicatie kun je volgen in Rotterdam, Den Haag en Diemen. De locaties hebben ieder een eigen uitstraling. Waar je voorkeur ook ligt, reken op een sterk, creatief onderwijsprogramma waarbij deskundige begeleiding voorop staat.

Twee varianten
Je kunt bij ons twee voltijd varianten van Communicatie studeren: de Associate degree Crosmediale Communicatie variant en de Bachelor degree voltijd variant. Meer weten? Klik op de buttons voor meer informatie of kom naar onze Open Avond.

Associate degree Crossmediale Communicatie

Bachelor Communicatie