Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd

Een hbo-studie waar je leert wat je écht leuk vindt en ontdekt hoe je impact kunt maken met content, creatie en media

De wereld van media en communicatie is razendsnel en ontzettend divers. Van video’s en podcasts, tot posters en complete online campagnes. Bij de opleiding Crossmediale Communicatie ga jij aan de slag met communicatieopdrachten voor echte bedrijven. Jij gaat ontdekken welk creatief communicatietalent er in jou schuilt.

Je springt van opdracht naar opdracht en werkt samen in kleine groepen. Altijd met de hulp van een coach. Want jouw persoonlijke groei staat centraal. Zo ontwikkel jij je razendsnel tot crossmediaprofessional. Ben jij een creatieve doener? En ben jij klaar om te ontdekken hoe je impact maakt met content, creatie en media? Kies dan voor de opleiding Crossmediale Communicatie.

Lees meer over de Associate degree Crossmediale Communicatie

niveau
Associate degree
duur
2 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag en Diemen
taal
Nederlands

Extra Open Avond 7 juni

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je wil weten over de Associate degree Crossmediale Communicatie

  1. Tijdens de opleiding werk je vanaf dag één voor echte opdrachtgevers uit het werkveld in de hele Randstad. Hierdoor bouw jij een netwerk op die je ook na jouw afstuderen goed kunt gebruiken. Sterker nog, sommige studenten vinden al tijdens hun studie een baan die bij ze past!
  2. Door het werken met échte opdrachtgevers bouw je aan belangrijke skills. Zo ontwikkel je lef en leer je snel te schakelen tussen verschillende projecten. Hierdoor ben je na je studie klaar voor het werkveld.
  3. Je maakt deel uit van een community. Je hebt een coach die jou persoonlijk begeleidt in het organiseren en uitstippelen van jouw leerroute.
  4. Onze coaches komen voor een groot deel uit het werkveld. Ze kunnen je dus goed begeleiden in de skills waar het werkveld om vraagt. Bovendien is het werken met hen heel inspirerend. 
  5. Je verwerkt de theorie die je leert direct in je opdrachten. Door daarop te reflecteren, leer je.
  6. Als je bij ons afstudeert heb je een digitaal portfolio vol met ervaring bij heel veel verschillende organisaties. Dit kun je bij je eerste sollicitatiegesprek al laten zien.
  7. Onze coaches hebben een groot netwerk in het werkveld. Zij zorgen voor interessante masterclasses, workshops en fieldtrips.
  8. Je ontwikkelt je in twee jaar tot een veelzijdige communicatieprofessional. Je kunt gaan werken in heel veel verschillende sectoren, zoals sport, media, mode, lifestyle, overheid en entertainment.
  9. Na deze studie kun je doorstromen naar het derde jaar van het bachelor programma van de opleiding Communicatie bij Hogeschool Inholland.

‘Communicatie-opleidingen Hogeschool Inholland hebben goud in handen’

''Deze opleiding sluit goed aan bij het communicatievakgebied. De kracht zit hem in de benaderbare begeleiding in de opleiding, de samenwerking met het werkveld en de sterke (eind)werken van de studenten. Bij deze opleiding kunnen niet alleen de hoogvliegers floreren, maar wordt iedereen opgetrokken''.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!