Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd

Een hbo-studie waar je leert hoe je impact maakt met content, creatie en media

TikTok, Instagram, Snapchat, Facebook, YouTube, podcasts, televisie, radio, magazines en kranten, de bioscoop en de posters bij de tramhalte. Allemaal mediakanalen die je waarschijnlijk kent of gebruikt.  Misschien wel elke dag.

En je bent zeker niet de enige. Ook organisaties en merken zetten deze kanalen graag in. Met creatieve campagnes, opvallende acties en nuttige informatie. Kortom: treffende content. 

Zulke content komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Die moet worden bedacht, gemaakt, uitgewerkt, gemonitord en verbeterd. Dat doen communicatie-experts die alles weten over content, creatie en media. Die weten hoe je met communicatie een verschil maakt in de wereld. Bij de opleiding Crossmediale Communicatie leer je hoe jij zo’n expert wordt.

En dat leer je door te doen. Met echte projecten van echte opdrachtgevers. Anders dan je misschien gewend bent. Maar maak je niet druk: leercoaches en experts uit het vakgebied begeleiden je van begin tot eind.

Lees meer over de Associate degree Crossmediale Communicatie

niveau
Associate degree
duur
2 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag en Diemen
taal
Nederlands

Open Avond woensdag 13 december

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over de Associate degree Crossmediale Communicatie

  1. Deze studie bereidt je voor op een baan in de creatieve wereld van media en communicatie. Na je afstuderen heb je een digitaal portfolio vol ervaring bij verschillende organisaties. Zo kun je bij je eerste sollicitatiegesprek al laten zien wat jij in huis hebt.
  2. Je bent voortdurend aan de slag met het opzetten van campagnes, crossmediamanagement, conceptontwikkeling en contentcreatie.
  3. Je past de theorie die je leert direct toe in je opdrachten. Zo koppel je theorie aan praktijk en leer je kritisch denken en toepassen.
  4. Je werkt vanaf dag één voor echte opdrachtgevers uit het werkveld. Hierdoor bouw jij een netwerk op dat je ook na jouw afstuderen goed kunt gebruiken. Sterker nog, sommige studenten vinden al tijdens hun studie een baan die bij ze past.
  5. Door het werken met échte opdrachtgevers bouw je aan belangrijke skills. Je leert zo hoe het er in de communicatiewereld aan toegaat. Hierdoor ben je na je studie klaar voor het werkveld.
  6. Je maakt deel uit van een hechte community van studenten, coaches en experts uit het werkveld. Allemaal met andere achtergronden en ervaringen om jou te helpen ontwikkelen. Je coach begeleidt jou persoonlijk in het organiseren en uitstippelen van jouw leerroute.
  7. Onze coaches komen voor een groot deel uit het werkveld. Ze kunnen je dus goed begeleiden in de diverse skills waar het werkveld om vraagt. Naast begeleiding bieden ze ook inspiratie voor jouw ontwikkeling en loopbaan.
  8. Onze coaches hebben een groot netwerk in het werkveld. Hiermee zorgen zij voor interessante masterclasses, workshops en excursies.
  9. Na deze studie kun je doorstromen naar het derde jaar van de hbo-bachelor Communicatie bij Hogeschool Inholland.

‘Communicatie-opleidingen Hogeschool Inholland hebben goud in handen’

''Deze opleiding sluit goed aan bij het communicatievakgebied. De kracht zit hem in de benaderbare begeleiding in de opleiding, de samenwerking met het werkveld en de sterke (eind)werken van de studenten. Bij deze opleiding kunnen niet alleen de hoogvliegers floreren, maar wordt iedereen opgetrokken''.

Lees meer

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228