Onze educatieve opleidingen

Het onderwijs heeft de toekomst! Door te kiezen voor een educatieve opleiding van Inholland ontwikkel jij jezelf tot een professional die anderen aanmoedigt het beste uit zichzelf te halen.

Bekijk en vergelijk hieronder onze educatieve opleidingen en ontdek wat bij je past.

8 opleidingen

Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Duaal – Met de Flexibele duale Pabo kun je al snel voor de klas staan, want hoe meer vaardigheden je al hebt, hoe meer studieonderdelen je kunt overslaan.

Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam

Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Voltijd – Als meester of juf ga je boeiende verhalen vertellen aan jouw leerlingen, en ze meenemen in de wondere wereld van cijfers en letters.

Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam

Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Deeltijd – Wil je graag lesgeven? Met deze deeltijdvariant van de Pabo ben je straks uitgerust met de meest actuele onderwijskundige en pedagogische kennis.

Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam

Pedagogiek

Voltijd – Als kinderen of jongeren hulp of bescherming nodig hebben, dan komen ze bij een brede sociale professional als jij. Je weet namelijk hoe hun leefwereld in elkaar zit.

Amsterdam

Pedagogiek

Deeltijd – Werk je al met kinderen of jongeren en wil je jezelf verder uitdagen? Start dan met de deeltijdopleiding Pedagogiek van Inholland en word hbo-pedagoog.

Amsterdam

Pedagogisch Educatief Professional (Ad)

Deeltijd – Wil je doorgroeien in je functie als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker? Volg dan de tweejarige opleiding Ad PEP in deeltijd.

Den Haag, Dordrecht, Haarlem

Social Work

Voltijd – Mensen die dreigen meer en meer geïsoleerd komen te staan, hebben sociaal werkers nodig die hen aanmoedigen om zelf de teugels in handen te nemen.

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam

Social Work

Deeltijd – Leer tijdens de deeltijdopleiding hoe je als sociaal werker mensen kunt ondersteunen en begeleiden, zodat ze de regie over hun leven terugkrijgen.

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam

Kies een educatieve opleiding die bij jou past

Met een educatieve opleiding kun je voor de klas staan, bijvoorbeeld als leraar basisonderwijs. Ook kun je als sociaal werker mensen uit hun isolement halen of jongeren ondersteunen in hun weg naar volwassenheid. Prachtige beroepen waar de wereld op zit te wachten.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228