Pedagogiek voltijd

In moeilijke en emotionele situaties blijf jij rustig. Jij wil kinderen en jongeren helpen om het beste uit zichzelf te halen.

De opleiding Pedagogiek leidt jou op tot een brede sociale professional. Jij weet straks alles van jeugd en opvoeding. In deze opleiding leer je hoe jij je kan verplaatsen in de leefwereld van kinderen en jongeren. Ook leer je alles over de verschillende opvoedsituaties waarin zij kunnen zitten. In moeilijke en emotionele situaties blijf jij rustig. Je werkt samen met andere professionals en komt straks met creatieve oplossingen om kinderen en de mensen in hun omgeving zo goed mogelijk te helpen. Als jij je daar graag voor inzet, dan is dit de opleiding voor jou.

Lees meer over de opleiding Pedagogiek

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Online Open Avond 9 juni

Meld je aan

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

pedagogiek2.jpg

Wat je moet weten over Pedagogiek

  1. Pedagogiek aan Inholland is verkozen tot de beste opleiding Pedagogiek van de Randstad (Keuzegids HBO 2019). De opleiding geeft je goede kansen op een baan.
  2. Je stimuleert ontwikkeling en opvoeding, en helpt mensen het beste uit zichzelf te halen.
  3. Theorie en praktijk breng je samen door vanaf het begin zelf te ervaren hoe uitdagend dit werk kan zijn. Je loopt daarom elk jaar stage.  Een deel van je stage en afstuderen kun je doen in het buitenland.
  4. Je krijgt intensieve studieloopbaanbegeleiding.
Trots op - Faiza.jpg

Trots op

Faiza Oakki

Lezen, de wereld ontmoeten: een afstudeeronderzoek waarin het belang van leesbegrip bij kinderen centraal staat. Pedagogiekstudent Faiza Oakki van Inholland Amsterdam sleepte daarmee de Scriptieprijs 2017 van haar opleiding in de wacht. Ze is met haar onderzoek genomineerd voor de landelijke scriptieprijs van Vereniging tot Bevordering van de Studie der Pedagogiek (VBSP).

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!