Ontwikkel uitstekende rekenvaardigheden voor de Pabo.

Zomercursus Rekenen 

Wil je goed voorbereid aan je opleiding beginnen? Misschien is de Zomercursus Rekenen (wiscat) dan iets voor jou. Als leraar in het basisonderwijs is het straks immers belangrijk dat je beschikt over voldoende rekenvaardigheid. Tijdens de cursus krijg je een goed beeld van wat je al wél goed kunt en waar je nog aan moet werken.

Den Haag, Dordrecht en Rotterdam

Data en tijd

  • 28 juni t/m 9 juli

Programma

  • 28 juni: online bijeenkomst van 9.00-11.00 uur
  • Zelfstudieprogramma tussen 28 juni en 9 juli
  • 9 juli: online bijeenkomst van 9.00-11.00 uur

Kosten

gratis

Vragen?

Mail naar de locatie waar je staat ingeschreven:
Den Haag: pabo.denhaag@inholland.nl
Dordrecht: pabo.dordrecht@inholland.nl
Rotterdam: pabo.rotterdam@inholland.nl

Deadline aanmelden

Maandag 21 juni via de MyStart-app. Toegang wordt gegeven na je inschrijving bij de opleiding.

Rekentoets: Pak alvast je kans

Op maandag 12 juli wordt op de locatie waar je staat ingeschreven de officiële landelijke rekentoets van Cito afgenomen (wiscat). Deze rekentoets moet je in je eerste jaar van je studie halen. De duur van de toets is 100 minuten. Pak je kans en doe nu alvast de toets.

Bij een score van 120 voldoe je aan de norm van Inholland. In de week van 12 juli krijg je te horen of je voor de toets de norm van Inholland hebt behaald. Bij de start van je studie, op 30 augustus, ontvang je het coachingrapport en certificaat. Aanmelden verloopt ook hier via de MyStart-app.

Alkmaar

Data en tijd

  • Donderdag 17 juni, 10.00 - 12.30.
  • Maandag 21 juni, 10.00 - 12.30. 

Locatie

Deze cursus zal online plaatsvinden.

Vragen?

Stuur dan een mailtje naar pabo.alkmaar@inholland.nl.

 

Rekentoets: pak alvast je kans

Op donderdag 24 juni wordt de officiële landelijke rekentoets van Cito afgenomen (wiscat) voor studenten die starten bij Pabo Alkmaar. Deze rekentoets moet je in je eerste jaar van je studie halen. De duur van de toets is 100 minuten. Pak je kans en doe nu alvast de toets.

Bij een score van 120 voldoe je aan de norm van Inholland. Wanneer je de toets haalt, dan wordt het resultaat na 1 oktober ingevoerd op je ‘cijferlijst’. Haal je de toets niet, dan ben je geen kans kwijt, maar weet je wel waar je aan moet gaan werken. Je kunt je dan in het eerste jaar gericht voorbereiden op de drie kansen die je nog hebt.

Locatie

Inholland Alkmaar

Haarlem

Data en tijd

  • Donderdag 17 juni, van 10.00 tot 12.30 uur.
  • Maandag 21 juni, van 10.00 tot 12.30.

Locatie

De zomercursus vindt online plaats.

Rekentoets: pak alvast je kans

Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur wordt de officiële landelijke rekentoets van Cito afgenomen (wiscat). Deze rekentoets moet je in je eerste jaar van je studie halen. De duur van de toets is 100 minuten. Pak je kans en doe nu alvast de toets. Bij een score van 120 voldoe je aan de norm van Inholland. Wanneer je de toets haalt, dan wordt het resultaat na 1 oktober ingevoerd op je ‘cijferlijst’. Haal je de toets niet, dan ben je geen kans kwijt, maar weet je wel waar je aan moet gaan werken. Je kunt je dan in het eerste jaar gericht voorbereiden op de drie kansen die je hebt.

Locatie
Inholland Haarlem

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!