Ontwikkel uitstekende rekenvaardigheden voor de Pabo.

Zomercursus Rekenen 

Wil je goed voorbereid aan je opleiding beginnen? Misschien is de Zomercursus Rekenen (Landelijke reken- en wiskundetoets voor de pabo) dan iets voor jou. Als leraar in het basisonderwijs is het straks immers belangrijk dat je beschikt over voldoende rekenvaardigheid. Tijdens de cursus krijg je een goed beeld van wat je al wél goed kunt en waar je nog aan moet werken.

Den Haag, Dordrecht en Rotterdam

Data en tijd

Lees het in onze MyStart-app

Kosten

Gratis

Vragen?

Mail naar de locatie waar je staat ingeschreven:
Den Haag: pabo.denhaag@inholland.nl
Dordrecht: pabo.dordrecht@inholland.nl
Rotterdam: pabo.rotterdam@inholland.nl

Alkmaar

Data en tijd

Lees het in onze app

Start jij in september 2023 met de Pabo? Dan moet je in het eerste jaar van je opleiding deelnemen aan de Landelijke reken- en wiskundetoets voor de pabo (eigen vaardigheid rekenen). Inholland biedt jou als aankomend student de mogelijkheid om alvast met dit onderdeel van de opleiding aan de slag te gaan en de toets voor de start van je opleiding al een keer te maken. 

Je kunt van woensdag 21 juni t/m woensdag 5 juli 2023 deelnemen aan de digitale zomercursus Rekenen, gevolgd door een toetsafname op donderdag 6 juli of donderdag 31 augustus om 18.00 uur op de locatie Alkmaar.

In de online startbijeenkomst op woensdag 21 juni van 19.30 tot 21.00 uur krijg je informatie over het programma, studietips en is er ruimte om vragen te stellen. Hierna ga je, door gebruik te maken van een digitaal oefenprogramma, twee weken op je eigen tempo, in je eigen tijd werken aan je eigen vaardigheid.

Op woensdag 5 juli van 19.30 tot 21.00 uur is er een online terugkombijeenkomst waarbij we in gaan op jouw studieresultaten en de top 10 opgaven die het meest fout zijn gemaakt.

Daaropvolgend kun je op donderdag 6 juli of donderdag 31 augustus (locatie Alkmaar) de Landelijke reken- en wiskundetoets voor de pabo, voor je start met de opleiding, alvast een keer maken. Mocht je deze toets succesvol afronden (totaalscore van ten minste 103 punten), dan wordt het resultaat als voldoende opgenomen in je cijferlijst wanneer je komt studeren bij Inholland.

Wil je je inschrijven? Vul dan het formulier via de link hieronder uiterlijk dinsdag 20 juni 2023 in. Je ontvangt dan op woensdag 21 juni meer informatie over de zomercursus.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen tijdens de zomercursus!

Schrijf je in voor de zomercursus

Locatie

Deze cursus zal online plaatsvinden.

Vragen?

Stuur dan een mailtje naar pabo.alkmaar@inholland.nl.

Haarlem

Data en tijd

Lees het in onze app

Locatie

De zomercursus vindt online plaats

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228