Proef online de sfeer en ontdek of jij hier past!

 

Online Open Avond Werken en Leren

Woensdag 27 mei | 17.00 tot 20.00 uur

Wij komen naar jou toe met onze Online Open Avond Werken en Leren op 27 mei! Gemakkelijk vanaf elk device, zonder je bank of werkplek te verlaten. Zo kun jij je toch oriënteren op een (flexibele) bacheloropleiding, Associate degree, master- of post-hbo opleiding.

Want als je bij ons komt studeren, dan kies je niet alleen voor een vak of beroep, maar vooral om ‘iemand’ te worden. Een mens die zichzelf ontwikkelt, die bereid is te blijven leren. Leren is ook keuzes maken. Continu blijven zoeken, twijfelen, vallen, opstaan, en doorgaan. Dát leren, dat leer je bij Hogeschool Inholland.

Dát ontdekken, dat doe je tijdens de Online Open Avond Werken en Leren!

Weer de schoolbanken in, durf ik dat wel?

Opnieuw studeren, we weten dat daar best wat lef voor nodig is. Zeker als je dat ook nog eens naast je werk gaat doen. Maar leren gaat bij ons verder dan het opdoen van kennis. Het gaat erom dat je je als mens ontwikkelt. Dat je nieuwe energie opdoet en jezelf voortdurend uitdaagt en kansen voor jezelf creëert. Onze docenten helpen je daarbij. Kortom, leren = durven.

leren-nieuwe-energie-kansen.jpg

Daag jezelf uit, kom naar onze Online Open Avond!

Het is misschien een open deur, maar ‘iets doen’ is de eerste stap. Met onze Online Open Avond Werken en Leren op woensdag 27 mei maken we het je gemakkelijk om over die drempel te stappen. Onze opleidingsadviseurs vertellen je alles over onze deeltijdopleidingen en de mogelijkheden om studie, werk en privé te combineren.

En als je er dan toch bent, bekijk dan meteen een opleidingspresentatie en ontdek welke opleiding het beste bij je past. Of ga in gesprek met een van onze loopbaancoaches voor advies over het opnieuw uitstippelen van jouw loopbaan.

Ik meld mij aan voor de Online Open Avond Werken en Leren

Stay safe and see you online!