Beroepsregistratie Jeugd- en gezinsprofessional (nascholing SKJ)

Docent Angela Jellesma


"Doordat er in relatief kleine groepen gewerkt wordt, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, dat is een groot pluspunt”

Gedragsspecialist Angela Jellesma is sinds 2021 actief als docent Social Work. Zij verzorgt met veel enthousiasme lessen bij zowel de voltijd als flexibele deeltijd, zoals socialisatie en sociale veiligheid. Daarnaast is zij praktijkbegeleider, expertdocent van motiverende gespreksvoering en docent bij het profiel Jeugd. Komend jaar zet zij zich ook in voor de post-hbo opleiding Beroepsregistratie Jeugd- en gezinsprofessional (nascholing SKJ).

“Ik ben erg benieuwd naar welke bijzondere ervaringen de deelnemers al in hun rugzak hebben vanuit de praktijk. Inhoudelijk is deze nascholing zo opgebouwd dat opgedane ervaringen en inzichten mooi gekoppeld kunnen worden aan de kennis die vergaard dan wel opgefrist wordt. Orthopedagogiek, beroepscodes en residentiele jeugdhulp zijn lessen die ik verzorg en tijdens leercoaching en intervisie staan eigen ervaringen én het uitwisselen van ervaringen centraal. Doordat er in relatief kleine groepen gewerkt wordt, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, dat is een groot pluspunt.

Werk jij in het Sociaal Domein en zou je graag je SKJ-registratie willen behalen? En heb je de wens jezelf verder te ontwikkelen en bewust bekwaam te worden? Dan is deze post-hbo opleiding Beroepsregistratie Jeugd- en gezinsprofessional (nascholing SKJ) absoluut iets voor jou!”

Angela Jellesma
docent opleiding Beroepsregistratie Jeugd- en gezinsprofessional (nascholing SKJ)

Terug naar Docenten

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven