Post-hbo Bedrijfskunde

Bedrijfskunde-docent Tienko Siersema

“Over mijzelf; Tienko Siersema, een fitte zestiger. Ik heb mijn sporen verdiend op het gebied van verander- & procesmanagement, Business & IT en HR-management en vooral in het begeleiden van ondernemende mensen bij en tijdens het opzetten en uitvoeren van hun bedrijf.

Mijn ervaring heb ik de afgelopen 40 jaar bij diverse soorten bedrijven opgedaan: overheid, semi-overheid, financiële instellingen, banken, onderwijsinstellingen en grote en kleinere MKB. Daarnaast heb ik zelf een aantal bedrijven geleid, die zich richtten op bedrijfsprocessen en -strategieën.

Mijn drijfveer bij het geven van onderwijs is dat ik de praktische ervaringen die ik in de loop der jaren heb meegekregen, nu zelf kan inzetten om anderen succesvol te laten zijn (dit natuurlijk gekoppeld aan en ondersteund door heldere theorie). Door les te geven krijg ook ik iedere keer weer nieuwe inzichten en ervaringen van de deelnemers zelf.

Ik houd van een stevige discussie op basis van ervaringen, maar zeker ook van reflectie op het eigen handelen door de deelnemers. Zo ontstaat (zelf)inzicht in iemands ontwikkelpunten en kan via training en coaching daaraan worden gewerkt. Op die wijze help ik mijn deelnemers echt vooruit.

Tennissen, golfen en wielrennen zijn mijn meest actieve vrijetijdsbestedingen. Ook loopt er een koppel schapen in de wei! Deze zaken geven de nodige ontspanning. De wereld is vol van leuke, spannende en uitdagende dingen. Zo kijk ik er dan ook tegenaan!”Tienko Siersema

docent post-hbo opleiding Bedrijfskunde

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven