Persoonlijk projectleiderschap

Docent Linda de Wilt - module Persoonlijk projectleiderschap


“Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn." - Loesje

"Inmiddels werk ik ruim 16 jaar als zelfstandig trainer/coach en verzorg bij een diversiteit aan organisaties trainingen. Het individu in interactie met anderen zoals de klant, het publiek en collega’s staat hierbij centraal. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag met individuen, groepen en teams. Voor Inholland Academy doe ik dit nu ruim 14 jaar.

Je ziet mij drie keer en tijdens de sessies die ik verzorg, staan interactiviteit, pragmatiek, positiviteit en oplossingsgericht confronteren centraal. Insights Discovery, het model dat de basis vormt in deze module, vormt een inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling waarmee je (nog) meer inzicht in jezelf en in anderen krijgt. Tijdens de eerste dag van deze module ontvang je jouw persoonlijk profiel, een gedetailleerd persoonlijk verslag dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten, verbeterpunten en leiderschapsstijl. Het geleerde kan onmiddellijk in de praktijk worden gebracht.

Enkele uitspraken van deelnemers die eerder deelnamen zijn: "Bedankt Linda voor je uitgebreide feedback en mooie inzichten.", "Afgelopen maandag was een fijne en leerzame dag. Ik wil je bedanken voor de inzichten die ik heb verkregen en de prettige sfeer tijdens de lesdagen." en"Ik vond het twee ontzettend leerzame en waardevolle dagen."

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan!”Linda de Wilt

docent module Persoonlijk projectleiderschap

Terug naar Docenten

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven