Projectmanagement

Haal het optimale uit je rol als beginnend projectmanager!

Ben jij projectmedewerker of (beginnend) projectmanager en op zoek naar de juiste methodiek en handvatten om een project gestructureerd naar een goed resultaat te brengen? In deze praktijkgerichte opleiding Projectmanagement bieden wij jou de kennis, persoonlijke vaardigheden en feedback die je nodig hebt bij de uitdagingen waar je in jouw praktijk mee te maken krijgt.

Naast inhoud besteden we veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden: samenwerken, leiderschap, communicatie en overtuigingskracht. Door het pitchen van jouw eigen ingebrachte project probeer je andere deelnemers te enthousiasmeren om mee te werken aan jouw project. Uiteindelijk worden op basis van vooraf vastgestelde criteria 3 projecten gekozen die gedurende de lessen in teams stap voor stap worden uitgewerkt.

Hierdoor ontstaan samenwerking, uitwisseling, discussie en waardevolle leermomenten die jou helpen zowel de projectmanagementmethodieken als de persoonlijke vaardigheden eigen te maken. Met als concreet resultaat een uitgewerkt projectplan dat gepresenteerd wordt aan de betrokken werkgever en een persoonlijk ontwikkelprofiel waarmee je als deelnemer blijvend in ontwikkeling bent, ook na de opleiding.  

Lees meer over de opleiding Projectmanagement

niveau
hbo
duur
16 bijeenkomsten in 5 maanden
locatie
Alkmaar, Hoofddorp, R'dam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Floortje Dopmeijer

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Floortje Dopmeijer
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Floortje
T: 06 2111 5369 | 088 466 30 30
E: floortje.dopmeijer@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven