Opleiding Projectmanagement

Toelating opleiding Projectmanagement

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo opleiding Projectmanagement echt de opleiding voor jou.

  • Je werkt in een functie als projectmedewerker of beginnend projectmanager of hebt deze ambitie; 
  • Je bent op zoek naar de juiste methodiek en handvatten om projecten gestructureerd te managen, van start tot evaluatie;
  • Je wilt je verdiepen in projectmanagement-skills, als zelfstandige of in loondienst;

Om toegelaten te worden tot de post-hbo opleiding Projectmanagement ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze opleiding het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Extra uitdaging?

Wil je juist nóg een stapje extra uitdaging en verdieping? Bekijk dan de volgende opleidingen:

  • Projectleider van de toekomst: hierin volg je naast de modules van deze opleiding, ook de modules Persoonlijk projectleiderschap en Toekomstgericht systeemdenken. Next level dus, waarin je leert om complexe projecten te managen vanuit een duurzaam, inclusief en holistische perspectief.
  • Projectleider energietransitie: nóg een stap extra! Ontwikkel de kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om projecten gerelateerd aan de energietransitie te managen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven