Hybride ICT-docent (maatwerk-/incompanytraject)

Maak nu de stap naar parttime ICT-docent en profiteer van hoge subsidiekorting!

Ben je al enige tijd werkzaam als ICT’er en spreekt het je aan om jouw kennis en ervaring over te dragen op de nieuwe generatie? Met de post-hbo opleiding Hybride ICT-docent combineer je het beste uit twee werelden. 

Een hybride docent kiest ervoor deels als docent te werken en daarnaast ook werkzaam te zijn in een andere baan in loondienst of als zelfstandig ondernemer: een ICT’er die één of twee dagen per week les geeft in de eigen organisatie of in het hbo bijvoorbeeld.

Met de post-hbo opleiding tot hybride docent, verbreed je jouw inzetbaarheid en maak je de ontwikkeling door tot master in jouw vakgebied. Jouw enthousiasme voor en deskundigheid in jouw vakgebied geef je door aan nieuwe generaties ICT’ers.


     

Lees meer over de opleiding Hybride ICT-docent

niveau
post-hbo
duur
6 maanden
locatie
Rotterdam

'Nieuwe opleiding Hybride ICT-docent gericht op toekomst'

Online platform The Digital Dutch van KPN besteedde op maandag 3 augustus 2020 uitgebreid aandacht aan de post-hbo opleiding Hybride ICT-docent, waar op dit moment 15 KPN-werknemers enthousiast aan deelnemen. Lees hier het volledige artikel.

Interview Margret de Blanken over opleiding Hybride ICT-docent op BNR Nieuwsradio

Dinsdag 26 mei 2020 gaf Margret de Blanken, directeur Inholland Academy, op BNR Nieuwsradio een uitgebreid interview over de opleiding tot hybride ICT-docent. Luister hier het volledige interview terug.

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Katrien Zuininga
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Katrien
T: 06 1144 9854
E: katrien.zuininga@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven