Hybride ICT-docent (maatwerk-/incompanytraject)

Start

De opleiding Hybride ICT-docent wordt uitsluitend verzorgd als maatwerkprogramma. Dit kan zowel incompany zijn bij jouw organisatie als op één van onze locaties. Neem voor meer informatie contact op met Katrien Zuininga via T: 06 1144 9854 of E: katrien.zuininga@inholland.nl

Duur

6 maanden

Studiebelasting

10 ECTS, 280 studiebelastingsuren voor o.a. assessment, zelfstudie, vakinhoudelijk, didactisch, pedagogisch en ICT verdiepende studie

De opleiding beslaat circa 6 maanden. Gedurende deze periode zijn er 10 trainingsdagen verzorgd door de studiebegeleider en de coach. De werkplekbegeleider ondersteunt je op de onderwijsleerplek. Het leerproces wordt ondersteund door een digitale leeromgeving.

De trainingsdagen zijn om de week. De tussenweek is bedoeld om te werken aan de opdrachten en het elkaar feedback geven op de tussenproducten. Het cursusmateriaal bestaat uit een studiehandleiding, boeken en een digitale omgeving.

Waardepapier

diploma Inholland Academy

Investering

€ 3.345 (met ESF-subsidie), € 6.345 (zonder subsidie) (vrijgesteld van BTW)

Na afronding van de opleiding kom je in aanmerking voor € 3.000 ESF-subsidie. Voorwaarde is dat je als werknemer in loondienst of als zelfstandige zonder personeel werkt bij een ICT-bedrijf of afdeling, of in een ICT- functie bij een bedrijf werkt dat geen ICT-bedrijf is.

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies, zoals STAP-budget. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.


Type

opleiding


Niveau

post-hbo

       

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Katrien Zuininga
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Katrien
T: 06 1144 9854
E: katrien.zuininga@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven