Corona en blended onderwijs

Business Controller

Ontwikkel jezelf in 8 maanden tot volwaardig business partner. 

woensdag 12 oktober 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Ben je (financial) controller en merk je dat steeds meer strategische en bedrijfskundige vraagstukken bij jou worden neergelegd? Dat kan kloppen, want de rol van (financial) controller verschuift stilletjes naar die van een business partner. Met de post-hbo opleiding Business Controller verschuif jij mee. Vanuit je cijferkundige achtergrond denk je mee over de koers van het bedrijf en de bedrijfsprestaties. Je geeft makkelijker adviezen aan jouw managementteam en werkt steeds intensiever samen met andere afdelingen.

Heb jij behoefte aan kennis en vaardigheden die jou van financial controller tot business controller maken? Wil je jouw carrière een nieuwe impuls geven? Dan is de praktijkgerichte post-hbo opleiding Business Controller ideaal voor jou. Tijdens de opleiding ga je acht maanden lang effectief studeren waarbij er veel aandacht is voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het ontwikkelen van soft skills door inzet van het Insights Discovery model. Waar wacht je nog op? Haal voor het einde van het jaar jouw post-hbo diploma Business Controller.

Lees meer over de opleiding Business Controller

niveau
post-hbo
duur
34 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Diemen

Docent Linda de Wilt vertelt in onderstaande video over de module Softskills en adviesvaardigheden binnen post-hbo Business Controller.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Saskia Dekker
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Saskia
T: 06 2111 5434 | 088 466 30 30
E: saskia.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven