HRM opleiding

Docent Sandra Hendricks

Als hoofddocent/docent verbonden aan Hogeschool Inholland voor de post-hbo opleidingen, met speciale aandacht voor Strategisch HRM.

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het HRM en bedrijfskundig vakgebied, waarbij de focus op organisatieontwikkeling, coaching, procesoptimalisatie en talentontwikkeling ligt. Dit in non-profit en profit organisaties. Daarnaast is Sandra als gastdocent Strategisch HRM en veranderingsmanagement in met name Engeland en Ierland en als examinator voor afstudeerders bij diverse hbo-opleidingen werkzaam.

Opleidingsachtergrond

Bestuur-, en Organisatiewetenschappen, Personeel & Arbeid, Coaching & mentoring, Psychologie. Daarnaast diverse cursussen en trainingen op het gebied van psychodiagnostiek, gesprekstraining, coaching e.d.

Manier van lesgeven

Open en benaderbaar, ervaringen delend om zo tot gewenste verdieping van kennis en inzicht te komen bij de studenten. Er is geen 1 waarheid, samen verkennen is een waarde binnen de colleges voor alle betrokkenen.

Feedback van studenten

Gedreven professional, die openstaat voor andere meningen en inzichten van anderen. Laat je nadenken, heeft een mix van betrokkenheid, zakelijkheid en betrouwbaarheid. Kan hoge eisen stellen met als doel je als deelnemer echt verder te helpen. Snelle denker.

Sandra Hendricks

Sandra Hendricks MSc BSc, docent opleiding HRM en module Strategisch HRM

Terug naar Docenten