Personeel en organisatie

Programma module Personeel en organisatie

Met de module Personeel en organisatie op hbo-niveau van Inholland Academy word je snel wegwijs in het dynamische speelveld van HRM. Je gaat aan de slag met onderwerpen als:

  • Organisatiediagnose
  • Organisatiedynamiek
  • HR-cyclus
  • Personeelsbehoefte- en planning
  • HR-trends

Tijdens de module krijg je de benodigde theorie en inspiratie aangereikt, waarmee je eenvoudig de koppeling naar je eigen organisatie en case maakt. Het maakt hierbij niet uit of je in dienst bent, werkt als zzp'er en of je werkt bij een organisatie met of zonder winstoogmerk. Samen met je mededeelnemers en docenten ga je aan de slag met actuele HRM-thema’s.

Theorie en praktijk zijn goed op elkaar afgestemd. Deze module volg je in 5 lessen van 3 uur. Je sluit deze module af met een beknopte organisatiediagnose.

Verder leren?

Ben je na het volgen van de module Personeel en organisatie zo enthousiast dat je jezelf nóg meer wilt verdiepen in dit vakgebied? Dat kan! Check alvast de HRM-modules:

Je kunt ook kiezen voor een scherp geprijsd totaalpakket: de opleiding HRM. Hierin volg je alle 4 de modules; dé optimale basis voor jouw HRM-carrière.

Incompany- en/of maatwerktraject Personeel en organisatie

De module Personeel en organisatie leent zich ook uitstekend als basis voor een incompany- en/of maatwerktraject. Neem voor meer informatie contact op met opleidingsadviseur Saskia Dekker via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven