Personeel en organisatie

Toelating module Personeel en organisatie

De module Personeel en organisatie is de juiste keuze als:

  • je overweegt een carrière te starten in HRM;
  • je op zoek bent naar een eerste oriëntatie binnen dit vakgebied;
  • je beseft dat mensen in organisaties hét verschil kunnen maken en je hiermee aan de slag wilt.

De module wordt aangeboden op hbo-niveau, Om toegelaten te worden ben je minimaal in bezit van een mbo4-, havo- of vwo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring.

Omdat het een praktijkgerichte module is, is het wenselijk dat je de geleerde lesstof en aangereikte instrumenten direct toe kunt passen bij je werkgever, opdrachtgever of eigen bedrijf. Check vooraf graag (als je nog niet in een HR-functie zit), of je toegang hebt tot en inzicht in de benodigde HR-informatie.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren over de vraag of deze module past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar niet de gevraagde vooropleiding? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of  E: saskia.dekker@inholland.nl

Verder ontwikkelen?

Ben je op zoek naar nóg een stapje extra uitdaging en verdieping? Check dan ook de opleiding HRM. Hierin volg je naast deze module, ook de praktische modules Werving en selectie, Gezonde duurzame inzetbaarheid en HR-gesprekstechnieken.

Heb je aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en ben je toe aan de volgende stap in jouw HR-carrière? Check dan de opleiding HR-businesspartner. Hierin ontwikkel jij jezelf van HRM-adviseur tot strategisch businesspartner voor je organisatie.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven