GGZ-agoog opleiding

Start

Diemen, neem voor de eerstvolgende startdatum contact op via gsw.academy@inholland.nl 

Duur

20 bijeenkomsten in ca. 1 jaar, tweewekelijks van 13:00 - 21:30 uur


Studiebelasting

ca. 15 uur zelfstudietijd per week


Waardepapier

Na succesvolle afronding van de post-hbo opleiding tot GGZ-agoog ontvang je een diploma van Inholland Academy en een certificaat van het COAAB. Hiermee kan een registratie bij het Registerplein verkregen worden, waarmee je de titel ‘GGZ agoog’ kunt voeren. Tevens levert dit een erkende registratie bij Registerplein op voor 1260 punten.

Investering

€ 5.805 (vrijgesteld van BTW, excl. literatuur)

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Type

opleiding

Niveau

post-hbo

Bijzonderheden

Na afronding mag je de titel ‘geregistreerd GGZ-agoog’ voeren. Inholland Academy is de enige aanbieder in de westelijke Randstad die opleidt tot een erkende registratie bij het Registerplein. Deze registratie is een belangrijk voordeel in het werkveld, niet alleen voor vergoeding van behandelingen maar ook als objectieve erkenning van kennis en vaardigheden. Er is aansluiting op onderzoeksinzichten vanuit lectoraat Hogeschool Inholland, een belangrijk kennisinstituut in Nederland. Inholland sluit aan bij de omgeving waarin les wordt gegeven. Binnen de reguliere Social Work opleidingen en in de opleiding tot GGZ-agoog is er dan ook aandacht voor multicultureel werken. De opleiding is praktijkgericht met docenten uit het werkveld en veel ruimte voor inbreng van eigen leervragen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven