Projectmanagement en Adaptief Leiderschap

Adaptief leiderschap en grip op complexe opgaven binnen agile organisaties voor projectmanagers, programmamanagers en directeuren.

Proefles volgen?

Kom 5 juni naar de Open Avond in Diemen/Rotterdam

Ben jij een professional die complexe opgaven wil oplossen op een speelveld van verschillende stakeholders in een continue veranderende omgeving? Wil jij leren hoe je dit ‘lerend’ in plaats op basis van command & control kunt organiseren? Durf je het beste in jezelf naar boven te halen en jouw persoonlijke aanpak en stijl zo wendbaar te maken om de afgesproken resultaten voor jouw klanten, organisatie en jezelf te kunnen behalen?

Volg dan nu de opleiding Projectmanagement en Adaptief Leiderschap. Je leert op praktische, interactieve wijze vanuit de principes van lerend organiseren jouw eigen leiderschap en dat van je collega’s aan te passen aan de opgaven die voor je liggen. 


De opleiding Projectmanagement en Adaptief Leiderschap is een samenwerking tussen Inholland Academy en ACTIVITY Project Management Services.

Opleiding Praktisch projectleiderschap

De opleiding Projectmanagement en Adaptief Leiderschap is een vervolg op de opleiding Praktisch projectleiderschap die bedoeld is voor professionals met minimaal een mbo 4 diploma en die werkzaam zijn op operationeel/tactisch niveau.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Ron van Alem
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Ron
T: 06 1034 7072 | 088 466 30 30
E: ron.vanalem@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven