Hoe leef, leer en werk ik in een wereld die verandert?

De wereld verandert. Daarom moeten we opnieuw kijken hoe we leven, werken en leren. 

Hogeschool Inholland Alkmaar vernieuwt het onderwijs door de Kenniswerkplaatsmethodiek. Bij deze nieuwe vorm van studeren wordt voortdurend gebouwd aan een lerende community waarin verschillende partijen samenwerken aan maatschappelijk relevante vraagstukken. De community wordt gevormd door en voor mensen, instellingen, bedrijven, onderwijs, overheid, etc..

Centraal staan een proactieve houding en actie gericht leren. De rol van docent groeit door naar een rol als mentor en coach, als verbinder van kennis en netwerken. De studenten worden opgeleid tot beroepsbeoefenaren van de toekomst: flexibel, interactief en adequaat kunnen inspelen op actuele vraagstukken binnen een dynamische omgeving.

De kenniswerkplaatsmethodiek betekent op verschillende fronten een ommezwaai, een fundamenteel andere manier van (samen)werken. De 4 Masterclasses geven inzicht en handvatten over “Hoe leef, leer en werk ik in een wereld die verandert”. Als je alle 4 Masterclasses volgt, verkrijg je een compleet beeld van waar je nu staat en wat je zelf kunt doen. Klaar om te netwerken en te bouwen aan de lerende community.

            

Interesse in deze masterclass? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties

Download brochure

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Heleen Bouwmans, expeditieleider KennisWerkPlaatsMethodiek via heleen.bouwmans@inholland.nl

Is dit de masterclass voor jou? Schrijf je nu in!