ICT en Nieuwe Media

De overheid en schoolbesturen hebben in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de introductie van ICT in het primair onderwijs. Om hier optimaal rendement uit te halen, zijn actuele ICT-kennis en vaardigheden nodig. Wil je als leerkracht basisonderwijs leren hoe je een bijdrage kunt leveren aan de implementatie van ICT in de klas? Of jezelf professionaliseren tot ICT-coördinator (iCoach), zodat je op school zelf ICT-projecten kunt initiëren en begeleiden? Wij bieden jou diverse post-hbo opleidingen op het gebied van ICT en Nieuwe Media. Bekijk hieronder het aanbod.    

Post-hbo opleidingen ICT en Nieuwe Media


Incompany en Maatwerk
 
Mocht je een andere kennisvraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden.

Als leerkracht basisonderwijs ben je iedere dag bezig om het beste uit jouw leerlingen te halen. Maar word je zelf nog weleens uitgedaagd? Opleidingsadviseur Mariska Visser vertelt jou in deze video graag meer over ons opleidingsaanbod.

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Onderwijs en Pedagogiek bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider voor leerkrachten basisonderwijs
  2. Wij bieden jou een compleet en praktijkgericht opleidingsaanbod op alle onderwijsthema's
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak stelt

Nieuws

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030