Informatieavond Master Educational Leadership en Master Leren en Innoveren

Ontwikkel je verder als onderwijsprofessional

De veranderingen in het onderwijs en daarbuiten gaan razendsnel. Het is belangrijk dat je als onderwijsprofessional meebeweegt en jezelf blijft ontwikkelen. Dat leer je met de Master Leren en Innoveren (MLI) en de Master Educational Leadership (MEL). Wil je weten wat deze masters voor jou kunnen betekenen en hoe je voor MLI ook losse modules kunt volgen? Kom naar onze Open Avond.

Master Educational Leadership (MEL)

MEL is er voor onderwijsprofessionals die gaan voor onderwijs van de hoogste kwaliteit. Deze masteropleiding bied je namelijk de mogelijkheid om een excellente schoolleider te worden. Lees meer over de Master Educational Leadership

Master Leren en Innoveren (MLI)

MLI is er voor iedere professional die bij een organisatie werkt waar leren en veranderen centraal staan. Aan de hand van jouw onderwijskundig verandervraagstuk draag je bij aan inhoudelijk onderbouwde innovaties binnen je onderwijsomgeving. Lees meer over de Master Leren en Innoveren. Bekijk hier de video over de Master Leren en Innoveren.

Ook in losse modules

Voor MLI kun je de module 1 Verkenning innovatievraagstuk en module 2 Veranderkunde vanaf dit studiejaar ook los volgen bij Inholland Academy. Iedere module duurt twaalf weken. Na succesvolle afronding ontvang je een microcredential (een erkend certificaat).

Kom naar de Open Avond

De Open Avond is op:

  • Donderdagavond 28 maart
    Hogeschool Inholland Haarlem, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem

Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom. Het programma start om 19.00 uur. Tijdens de Open Avond kun je deelnemen aan inspirerende informatiesessies over een van beide masters: MLI of MEL. Daarna heb je volop gelegenheid om in gesprek te gaan met docenten en studenten van beide masters.

Meld je snel aan

We ontmoeten je graag op donderdag 28 maart 2024!

Meld je hier aan


Vragen?

Neem bij vragen contact op met onze Teamondersteuner Ellen Galama: master.lereneninnoveren@inholland.nl