Onderwijslocatie Amstelveen/Amsterdam/Diemen

laden

Hogeschool Inholland Amsterdam/Diemen verschillende onderwijslocaties. Twee in Amsterdam, een in Amstelveen en een in Diemen. Alle vier zijn ze goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Onderwijslocatie Amsterdam
Amsterdam
Opleidingen in Amsterdam

Onderwijslocatie Diemen
Diemen
Opleidingen in Diemen

Onderwijslocatie Amsterdam

In Amsterdam, aan de De Boelelaan, staat sinds 2006 het OZW-gebouw (Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn). Daarin zijn opleidingen op het gebied van zorg ondergebracht op zowel mbo-, als hbo-, als wo-niveau. Hogeschool Inholland Amsterdam/Diemen huisvest er de opleidingen in de categorieën gezondheid, sport, welzijn, life science, pedagogiek en sociaal werk. De opleiding Mondzorgkunde bevindt zich ook in Amsterdam en 'woont in' bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) en de opleiding Mondzorgkunde (van Hogeschool Inholland) hebben in de zomer van 2010 een nieuw gebouw betroken naast het VUmc, tegenover het OZW-gebouw.
Lees meer over onderwijslocatie Amsterdam

Onderwijslocatie Diemen

Op de locatie van Hogeschool Inholland in Diemen zijn de opleidingen op het gebied van communicatie, media, vrije tijd, toerisme, finance, economie en management gevestigd. Naast de hogeschool, aan de overkant van de Bergwijkdreef, staan enkele honderden studenten(container)woningen.
Lees meer over onderwijslocatie Diemen