Studeren in Diemen

laden

Studenten en docenten kennen elkaar bij Inholland Diemen. Op het terrein hangt een prettige en persoonlijke sfeer. Eigen ondernemerschap vinden we belangrijk, waarbij we je helpen een link te leggen met het werkveld. Onze gezellige campus is een plek voor ontspanning en entertainment, om samen te komen met medestudenten en makkelijk contact te leggen met docenten. Het biedt woonruimte aan enkele honderden studenten. Je bent zo in het multiculturele Amsterdam, waar het vinden van een leuke bijbaan naast je studie niet al te moeilijk is. 

Kennis maken

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan langs op een Open Dag of Open Avond. Met ons stappenplan TEST | ONTDEK | KIES kom je erachter wat je interesses en vaardigheden zijn en kun je je vragen stellen aan studenten en docenten van de opleiding(en) waarin je belangstelling hebt. 

Open Dagen/Avonden studiejaar 2018 - 2019

Datum           Tijd           Activiteit            Aanmelden
Wo 31-10-2018   17.00 - 20.00 uur   Open Avond    Meld je aan >
Za 15-12-2018   10.00 - 14.00 uur   Open Dag    
Wo 13-02-2019   17.00 - 20.00 uur   Open Avond    
Za 06-04-2019   10.00 - 14.00 uur   Open Dag    

 

Als je al een idee hebt over de studie die je leuk vindt, kom dan proefstuderen. Je toekomstige medestudenten geven jou een kijkje achter de schermen. Zo weet je precies wat je te wachten staat voordat je aan je studie begint. Ook staan studenten voor je klaar, via Vraag het een student, om je vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de sfeer op school, studiebelasting of je eerste lesdag. 

Studiekeuze

In iedere fase van je studiekeuze proces kun je bij het Studiekeuze Adviescentrum terecht. Zij helpen je richting te geven aan je studiekeuze tijdens een persoonlijk gesprek. Ook kun je een studiekeuzetest doen. Voor een afspraak en meer informatie ga je naar het Studiekeuze Adviescentrum.

 

Sociale Media Diemen

Wil je in contact komen met onze studenten en medewerkers of iets leuks delen? Volg ons dan op sociale media voor Amsterdam/Diemen: Facebook, Instagram & Twitter

Volg onze vloggers