11
mei
2023
|
08:15
Europe/Amsterdam

Kom ook naar de Students as Partners Kermis!

17 mei bij Inholland Rotterdam

Banner Students as Partners Event

Op 17 mei organiseert een groep van zes studenten vanuit diverse opleidingen, de Students as Partners Kermis (SAP-Kermis) op locatie Inholland Rotterdam. Hun doel is studenten en docenten op een leuke, interactieve en leerzame manier te laten kennismaken met het onderwerp ‘Students as Partners.’ De opdrachtgever is het Onderzoeksconsortium Welzijn & Binding. Derdejaarsstudent Tourism Management Quinty van Bennekom vertelt over de organisatie van dit evenement. 

Kom ook en meld je snel aan! 

Studenten organiseren 
Quinty werkt met studenten van de opleidingen Communicatie, Tourism Management en Creative Business samen om een mooi event neer te zetten. “We hebben allemaal onze eigen rol, zoals: marketeer, conceptontwikkelaar, producent en accountmanager. Aan ons de uitdaging om hier een leuk evenement te organiseren. We beginnen met een kort welkomstpraatje, waarna iedereen een presentatie vanuit de lectoraten kan kiezen. Daarna gaat iedereen in groepjes uiteen om kermisspellen te spelen. Bij het spelen van de spellen kun je als groep punten verdienen, waarmee je uiteindelijk een prijs kunt winnen. We sluiten gezellig af met een borrel.”   

Zowel voor docenten als studenten 
Studenten en docenten binnen Inholland zijn van harte welkom om deel te nemen aan de SAP-kermis. “De deelnemers krijgen in een paar uur tijd informatie over Students as Partners en de verschillende lectoraten”, vertelt Quinty. “Bovenal krijgen zij een inkijkje in hoe het onderwijs er in de toekomst gaat uitzien. De studenten en docenten gaan in groepen samenwerken tijdens de spellen met de kennis die zij hebben opgedaan tijdens de presentatie. Bij de presentaties hebben deelnemers de vrijheid om voor een onderwerp te kiezen dat zij interessant vinden. Bij de borrel kun je socializen met andere studenten, docenten, medewerkers, lectoraten en de organisators.”  

Deelnemende lectoraten: 

Over de toekomst van het onderwijs 
Quinty geeft aan wat de studenten bij Students as Partners hebben geleerd. “Students as Partners heeft ons veel bijgebracht over het toekomstige onderwijs en biedt ons de mogelijkheid om een evenement te organiseren voor de minor Event Experience. Wij willen iedereen alvast een voorproefje geven hiervan door middel van de samenwerking tijdens de spellen. Het idee dat wij op deze manier de bezoekers kunnen informeren en hopelijk ook motiveren en inspireren geeft ons echt voldoening. Het is een belangrijk onderwerp en zelf hadden we graag gehad dat in het huidige onderwijs meer een samenwerking is tussen student en docent.”  

Samenwerking tussen studenten en docenten 
Quinty wil het belang van samenwerking tussen studenten en docenten benadrukken: “Het onderwerp Students as Partners is belangrijk, omdat partnerschap iets kan veranderen in de manier waarop studenten en docenten met elkaar omgaan en hoe we samen dingen kunnen bereiken. Students as Partners kan hierdoor echt bijdragen aan het onderwijs van de toekomst.”

Wil je deelnemen aan de SAP-kermis op woensdag 17 mei? Meld je snel aan