Tourism Management voltijd

Hbo Tourism Management: als jij blijvend impact wil maken op een mooiere wereld

Nederlands | Engels

Kiezen voor het onbekende. Het avontuurlijke. Een sprong in het diepe, waardoor je je razendsnel ontwikkelt in alle vrijheid. Dat is toerisme voor ons: samen een impact maken op een mooiere wereld.

En juist dat onbekende trekt je nou zo aan. Het avontuur, de kansen, het reizen naar iets nieuws. Nieuwe mensen. Nieuwe culturen. Nieuwe landen en steden. Nieuwe verhalen. Je wil het zien, voelen, vertellen en ervaren.

Tijdens Tourism Management ontdek en leer je erop los, terwijl je duurzame impact maakt en teruggeeft aan bewoners, bedrijven en bezoekers. Je gaat verrast worden. Om jezelf. Om wat je allemaal kan. Om wat er gebeurt als je samenwerkt met hetzelfde doel. In binnen- en buitenland, achter de schermen of werkend in het veld.

Volg je hart, maak die reis. Een reis naar onvergetelijke herinneringen en een mooiere wereld. Een betere jij. Groei door tot tourism professional en ontdek wat de wereld je te bieden heeft. Want jij telt mee.

Lees meer over de opleiding Tourism Management

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Diemen, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Tourism Management bij Inholland in het kort:

  1. Je ontwikkelt je in deze managementopleiding breed én specialistisch in een branche die altijd blijft bestaan: toerisme.
  2. Loop stage in binnen- of buitenland, werk aan praktijkgerichte opdrachten en leer vooral door te doen.
  3. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om tot creatieve oplossingen te komen. Want jouw kijk op de wereld telt mee.
  4. Door de persoonlijke begeleiding van leercoaches uit de toerismesector ontwikkel je je binnen 4 jaar tot toerismespecialist.
  5. Leer om een eigen onderneming op te starten, kijk achter de schermen in de toerismesector en ontdek in alle vrijheid de wereld op jouw manier.

Tourism Management zet Amsterdam op de kaart

Vijf studenten op vijf verschillende afdelingen. En allemaal leverden ze een bijzondere bijdrage aan de citymarketing om het mooiste van Amsterdam op de kaart te zetten.

Dylan, Nathalie, Marieke, Denise (Tourism Management) en Miriam (International Tourism Management) vertellen over hun stage bij Amsterdam Marketing.

“We kregen echt het vertrouwen en voelden ons vrij om veel te ondernemen.”

Lees meer

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Tourism Management voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228