Tourism Management voltijd

Stap aan boord voor een ontdekkingsreis naar toerisme en naar jezelf

Nederlands | Engels

Ben je geïnteresseerd in toerisme, vakantie en recreatie en wat je hierin voor mensen kunt betekenen? Houd je van organiseren? Dan is dít het moment om voor de voltijdopleiding Tourism Management te kiezen. Want mensen staan te trappelen om weer te reizen, in binnen- en buitenland. Ze willen duurzamer reizen en gaan op zoek naar lokaal, kleinschalig aanbod. Denk en help mee om die verandering samen met ons vorm te geven. Stap aan boord voor een ontdekkingsreis.

Zo leer je in samenwerking met echte opdrachtgevers een vakantiepark runnen, zet je een programma op voor natuurbeleving in de stad, help je met toerisme wijken te vergroenen en maak je een reisorganisatie interessant voor jouw generatie. Wij hebben oog voor jouw ontwikkeling, zodat je uitgroeit tot de beste versie van jezelf en je kunt overstappen naar allerlei organisaties in toerisme, recreatie of daarbuiten.

Lees meer over de opleiding Tourism Management

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Diemen, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Avond 7 december

Meld je hier aan

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Tourism Management voltijd

  1. Je leert vooral door te doen en gaat vanaf het derde jaar in (multidisciplinaire) teams aan de slag met cases van echte opdrachtgevers. Precies zoals dat gaat in het bedrijfsleven.
  2. Je studeert in de Randstad, tussen de toeristische hotspots van Amsterdam, Haarlem of Rotterdam, op locaties met een informele sfeer én docenten die uit de praktijk komen.
  3. De voltijdopleiding heeft een internationaal karakter. Je kunt die – deels of geheel – in het Engels volgen. Stagelopen in het buitenland is bij ons eerder regel dan uitzondering.
  4. Je krijgt snel inzicht in de toeristische werkomgeving en het belang van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen de sector.
  5. Je volgt je eigen studieroute en kiest zelf uit een breed aanbod van keuzetracks op onze locaties in Amsterdam/Diemen, Haarlem en Rotterdam of in het buitenland.

Trots op

Amsterdam op de kaart zetten

Vijf studenten op vijf verschillende afdelingen. Allemaal hebben zij een bijzondere bijdrage geleverd om het mooiste van Amsterdam op de kaart zetten.  Miriam (International Tourism Management), Dylan, Nathalie, Marieke en Denise (Tourism Management) van Inholland Diemen vertellen over hun stage bij Amsterdam Marketing, waar ze zich 100 procent onderdeel van het team voelden. “We kregen echt het vertrouwen en voelden ons vrij om veel te ondernemen.”

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!